Apartma, apartmaji, sobe, prenočišča
apartmaji portorož.. Refresh for more!

Apartmaji Krk

Izberite apartma ali apartmajsko hišo iz naše ponudbe.

Na spletni strani Apartmaji Krk lahko najdete osnovne informacije o namestitvenih kapacitetah na otoku Krk, Hrvaška. Če nameravate preživeti svoje počitnice ali dopust na otoku Krk, si poglejte ponudbo namestitve (apartmaji, penzioni, sobe, počtniške hiše).

Otrok Krk, Hrvaška vas pričakuje!
Krk leži na severu Jadranskega morja, in je drugi največji hrvaški otok. Največje in upravno središče na otoku je istoimenski Krk. Severovzhodna obala je strma, razčlenjena in izpostavljena burji. Na tem mestu, so številni apartmaji za turiste s tanjšo in malo debelejšo denarnico. Otok Krk je jadranski biser, ki se lahko ponaša tako z zgodovino in tudi pestro turistično ponudbo. Apartmaji so del turistične ponudbe, ki jo lahko spremljate na povezavi apartmaji Krk in vam nudi celostno podobo, ki jo apartma Krk ima.

Šilo, otok Krk

Šilo, otok Krk

Izbirate lahko med apartmaji, ki se kopajo na soncu, ali pa med apartmaji, ki se pred sončnimi žarki skrivajo v senci borovcev. Za vsak apartma Krk pa je značilno, da so dobro opremljeni, če pa pokažete še več denarja, boste apartma Krk dobili z vrhunsko opremo. Torej, več denarja več muzike. Otok Krk je kljub temu še vedno pravi biser Jadrana, ker imajo apartmaji v sebi pravo mediteransko dušo.